De perfecte pyjama voor jouw huwelijksnacht

Het allerbelangrijkste tijdens jouw trouwdag is uiteraard jouw look.  The dress, jouw schoenen, accessoires, haarstijl, nagels, hoe je make-up zit. En zo gaat de lijst nog wel even door. Maar waar ga jij eigenlijk in slapen voor jullie huwelijksnacht? Zelfs als je al een prachtig lingeriesetje ingeslagen hebt, is een bruidspyjama perfect om in te loungen in jullie huwelijkssuite of voor jullie honey moon. Hieronder delen wij drie tips met jou ter inspiratie.

  1. Wit!
    Surprise, surprise. Wit is de kleur om te dragen nu jullie net getrouwd zijn. En je kunt ermee variëren. Kies net een andere kleur wit voor jouw pyjama dan die van jouw jurk of juist dezelfde tint. Belangrijk is wel dat je een wittint doet die goed bij de ondertoon van jouw huid staat. Is jouw huid licht met een goudachtige ondertoon? Kies dan voor een crèmekleur. Heb je een lichte huid met een blauwe ondertoon? Dan staat gebroken wit jouw prachtig. Heb je een ivoorkleurige huid met een beige ondertoon? Dan staat champagne jou heel goed. Als jij een donkere huid hebt, dan is ivoor een perfecte keuze!

pyama huwelijksnacht

  1. Het juiste model en materiaal kiezen
    Welk model kun jij het beste dragen voor jouw huwelijksnacht? Een echte topper is de nuisette ook wel slipdress genoemd. Dit is een kort jurkje dat boven je knie valt. Het mooiste materiaal hiervoor is zijde of kant. Als je iets meer bewegingsvrijheid wil, maar toch een elegante look wilt houden, is, modaal een aanrader. Wil je liever even slipdress aan? Kies dan voor een bijpassende satijnen pyjamaset.
  2. Het gaat om de details
    Om jouw pyjama echt ¨bruids¨ aan te laten voelen zijn details van belang. Kant geef jou net dat beetje extra dat je zoekt. Stijlvol en klassiek. In zowel nachtjurkjes als pyjamasets zorgen kantendetails voor charme! Tip: Als aanvulling op jouw bruidspyjama is een zijden, witte ochtendjas prachtig.