Hoe maak je online trouwkaarten?

Je trouwdag nadert snel en je wilt dat alles perfect is, tot in het kleinste detail. De uitnodigingen zijn een van de eerste dingen die je gasten zullen zien, dus je wilt dat ze er precies goed uitzien. Maar met zoveel andere dingen om over na te denken, is het laatste wat je wilt doen urenlang knutselen aan zelfgemaakte kaarten. Gelukkig is er een veel eenvoudigere manier om mooie, professioneel uitziende huwelijksuitnodigingen te maken zonder de bank te breken of uren aan je knutseltafel door te brengen. Met online kaartenmakers als https://stijlvolletrouwkaarten.nl/ is het maken van prachtige trouwkaarten snel, gemakkelijk en volledig stressvrij. Dit is hoe het werkt:

Kies een ontwerpsjabloon

De eerste stap is het kiezen van een ontwerpsjabloon voor je kaart. Online kaartenmakers hebben een breed scala aan ontwerpen waaruit je kunt kiezen, zodat je er zeker een vindt die past bij jouw stijl en visie voor je grote dag. En als je niet helemaal zeker weet wat je zoekt, staat ons team van ontwerpexperts altijd klaar om je te begeleiden en te adviseren.

Personaliseer je kaart

Als je eenmaal een ontwerp hebt gekozen, is het tijd om je kaart te personaliseren door je eigen foto’s, tekst en kleuren toe te voegen. Het is natuurlijk een stuk leuker om een persoonlijke foto toe te voegen op de uitnodiging. Zorg er wel voor dat je uitnodiging compleet.

Stuur je kaarten naar je gasten

Als je kaarten klaar zijn, voer je gewoon je gastenlijst in onze online adresseringstool in en wij drukken en posten je kaarten voor je. Zo gemakkelijk is het echt! En met onze GRATIS verzendoptie hoef je je geen zorgen te maken over het zoeken naar enveloppen en postzegels. Dus ga je gang en streep nog één ding af van je checklist voor het plannen van je bruiloft – wij zorgen voor de uitnodigingen!

 

Het is niet nodig om uren te knutselen aan DIY huwelijksuitnodigingen als je online in slechts enkele minuten prachtige kaarten kunt maken. Begin wel optijd met het maken van je ontwerp zodat ze vroeg in de brievenbus kunnen liggen.